Antena 3 CNN Life Horoscop zilnic, 9 septembrie. Zodia care va avea o surpriză deosebită astăzi

Horoscop zilnic, 9 septembrie. Zodia care va avea o surpriză deosebită astăzi

Horoscop zilnic, 9 septembrie. Zodia care va avea o surpriză deosebită astăzi
Sursa foto: sursa foto: pixabay.com
09 Sep 2016   •   09:15

Zodia Berbec

Ești tentat să iei decizii majore în ceea ce privește activitatea profesională pe care o desfășori la locul de muncă. Este bine să nu dai crezare primului impuls sau primului gând, pentru că subiectivismul este accentuat și sunt șanse mari de a judeca greșit atât oamenii, cât și faptele.

Zodia Taur

Se conturează cheltuieli majore pentru alții. Pe de o parte ai de achitat facturi sau taxe restante, însă pe de altă parte, cineva din anturajul apropiat sau o rudă va apela la sprijinul tău financiar. Foarte ușor pot apărea discuții aprinse cu persoana iubită sau copiii din cauza banilor și investițiilor. Pune-ți banii și bunurile la adăpost.

Zodia Gemeni

Relațiile parteneriale aduc surprize deosebite astăzi. Dialogurile cu partenerul de viață și cu partenerii profesionali sunt tensionate, astfel încât fii prudent și nu escalada conflicte gratuite. Pentru că în plan domestic se petrec schimbări importante, este posibil să acorzi prea puțină atenție și prea puține eforturi înadoririlor matrimoniale sau celor profesionale.

Zodia Rac

Multă activitate se conturează astăzi fie că ești la serviciu, fie că ești acasă. Probabil că ai treburi restante care acum se cer rapid rezolvate, astfel că vei fi nevoit să muncești continuu. Pe de altă parte dozează-ți eforturile si energia, revizuieste-ti agenda, astfel încât să ai timp suficient și pentru odihnă.

Zodia Leu

Creativitatea este accentuată, astfel că bine ar fi să îți notezi ideile de astăzi și chiar să-i antrenezi și pe cei dragi în planurile tale. Cu toate că persoana iubită te poate necăji prin pretențiile pe care le are față de tine este bine să ții cont de spusele sale și în limita disponibilităților tale sufletești să îmbunătățești lucrurile.

Zodia Fecioara

Este momentul să lămurești chestiuni familiale cu rudele, membrii familiei sau cu tine însuți. Poate fi vorba despre moșteniri sau despre concepții, idei, planuri trasate undeva, cândva pentru segmentul domestic și care acum se dovedesc total perimate. Tu ești artizanul a tot ce se petrece sau ce se poate petrece în acest segment, astfel că nu ezita să rezolvi lucrurile așa cum crezi tu de cuviință.

Continuarea, pe astrocafe.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop previziuni astrale
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close