Antena 3 CNN Life I-a apărut un coș în zona cotului și a intrat în comă timp de trei săptămâni! Ce au descoperit medicii cand a ajuns de urgență la spital

I-a apărut un coș în zona cotului și a intrat în comă timp de trei săptămâni! Ce au descoperit medicii cand a ajuns de urgență la spital

I-a apărut un coș în zona cotului și a intrat în comă timp de trei săptămâni! Ce au descoperit medicii cand a ajuns de urgență la spital
04 Dec 2018   •   20:56

Beverley a fost la un pas sa isi piarda viata din cauza unui cos care i-a aparut in zona cotului.

Acesta a inceput sa creasca mult si sa o arda. Ajunsa la spital, femeia de 51 de ani, a aflat ca este in septicemie, scrie kfetele.ro.
 
Medicii au internat-o de urgenta fiindca viata ei era in pericol. Cosul de pe mana se inflamase si supurase o cantitate mare de puroi. Doctorii au fost nevoiti sa o opereze si sa inlature tesutul infectat.
 
Pentru a o tine in viata, medicii i-au prescris cele mai tari si puternice antibiotice si au indus-o in coma timp de 3 saptamani.
 
Dupa toata lupta cu cosul, infectia si septicemia, Beverley  a avut noi probleme. Inima ei a dat semne ca cedeaza si femeia a facut in infarct.

Apoi a facut pneumonie. Cele trei fiice ale femeii erau panicate. Medicii le spuneau mereu ca mama lor nu are sanse sa supravietuiasca.
 
”Nu imi pot imagina cat de ingrozite au fost. Toata lumea imi spune ca este un miracol ca mi-am revenit. M-am dus la spital in cea mai grava stare, si cu toate astea sunt inca vie. Nu stiu cum, dar inca sunt aici”, a marturisit Beverley Gardner dupa ce s-a vindecat complet.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close