Antena 3 CNN Life Imagini cu prima baie în mare, din 2022. Un bărbat din Eforie și-a serbat onomastica într-un mod inedit

Imagini cu prima baie în mare, din 2022. Un bărbat din Eforie și-a serbat onomastica într-un mod inedit

Avem imaginile momentului! La Eforie Nord, un bărbat a făcut prima baie în mare chiar de ziua sa de nume, de Sf. Vasile. Şi-a marcat onomastica, astfel, într-un mod inedit.

Imagini cu prima baie în mare, din 2022. Un bărbat din Eforie și-a serbat onomastica într-un mod inedit
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    01 Ian 2022   •   15:54

Acum la mare, sunt 8 grade Celsius. Și în București este o temperatura similară. A fost cel mai călduros Revelion din ultimii 14 ani!

Și vom mai avea parte de surprize din partea vremii, anunță reprezentanții Agenției Naționale de Meteorologie.

Prognoza meteo pentru prima săptămână din 2022

Meteorologul ANM, Alina Șerban, a prezentat, sâmbătă, la Antena 3, prognoza meteo pentru prima săptămână din 2022.

"Începem anul cu o vreme caldă, cu mult mai caldă decât în mod normal la această dată", a precizat Alina Șerban, la Antena 3.

"Dacă la momentul acesta temperaturile maxime ar fi trebuit să ajungă pe la 3-5 grade, în sudul, vestul, estul țării, ei bine ne așteptăm că în aceste zile să avem temperaturi de 10 și peste 10 grade, poate chiar și 15 grade.

La momentul acesta, în zonele mai joase de munte avem temperaturi pozitive, poate vor mai crește puțîn. În zilele următoare se va păstra cam aceeași tendința. Nu sunt anunțate ninsori decât în zona montană foarte înalta, acolo unde și vântul este și va fi intens și zilele următoare. Vorbim de rafale de peste 90km/h.

În restul teritoriului, ploi. Precipitații în formă lichidă, în zonele montane mai joase la fel. Acestea vor fi mai multe astăzi. Mâine o pauză, precipitații foarte puține în toată țară. Luni din nou sisteme noroase vor fi active, în mod deosebit în jumătatea nordică a teritoriului, ce vor determina din nou ploi.

În următoarele nopți, până la mijlocul săptămâni, vorbim de temperaturi minime chiar mai mari decât ar trebui să avem maximele la această dată, de până la 5-7 grade. Cu precădere în sud și vest. În mare parte temperaturile vor fi ridicate."

×
Subiecte în articol: baie mare eforie onomastica
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close