Antena 3 CNN Life Joe Jonas și Sophie Turner divorțează, după patru ani de căsnicie: "Mariajul este destrămat iremediabil"

Joe Jonas și Sophie Turner divorțează, după patru ani de căsnicie: "Mariajul este destrămat iremediabil"

Cântărețul Joe Jonas și actrița Sophie Turner divorțează, după patru ani de căsnicie.

Joe Jonas și Sophie Turner divorțează, după patru ani de căsnicie: "Mariajul este destrămat iremediabil"
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    06 Sep 2023   •   14:56

Cântărețul și actrița din serialul "Game of Thrones/Urzeala tronurilor" s-au căsătorit în anul 2019, după aproape trei ani de relație, și au împreună doi copii: Willa, în vârstă de 3 ani, și o a doua fiică, în vârstă de doar un an și două luni. 

Actele de divorț au fost depuse marți, la Miami. Potrivit documentelor depuse, „mariajul dintre părți este destrămat iremediabil”.

Artistul Joe Jonas este cel care a depus cererea de divorț, conform People. Joe și Sophie și-au petrecut "întreaga vară separat", potrivit unei surse citate de revista americană.

"Nu erau despărțiți, dar au trăit separat de câteva luni. Nu s-au mai înțeles de ceva vreme, dar speră să rezolve totul într-un mod amicabil. În ceea ce privește custodia, decid în timp real, pentru că asta (decizia divorțului) tocmai a apărut.

Au un contract prenupțial. Ca familie, erau stabiliți în Florida. Copiii au fost cu el în ultimele luni, au călătorit cu el și cu familia cât timp a fost în turneu. Sophie a lucrat în Marea Britanie", a mai spus sursa citată.

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close