Antena 3 CNN Life Leguma minune pentru femeile de peste 40 de ani. Rețeta recomandată de Carmen Brumă: "Subiectul sensibil când se apropie menopauza"

Leguma minune pentru femeile de peste 40 de ani. Rețeta recomandată de Carmen Brumă: "Subiectul sensibil când se apropie menopauza"

Carmen Brumă, cunoscută pentru promovarea unui stil de viață sănătos, împărtășește femeilor de peste 40 de ani secretele unei alimentații echilibrate.

Leguma minune pentru femeile de peste 40 de ani. Rețeta recomandată de Carmen Brumă: "Subiectul sensibil când se apropie menopauza"
Sursa foto: Instagram I carmenbrumaofficial
de Georgiana Adam    |    05 Mar 2024   •   14:00

Bazându-se pe propria experiență, Carmen Brumă, la vârsta de 46 de ani, recomandă o legumă esențială în dieta celor care se apropie de menopauză sau sunt deja în această etapă nouă a vieții.

Menținându-și o siluetă admirabilă, Carmen Brumă se concentrează pe exerciții regulate și o alimentație echilibrată.

În GALERIA FOTO puteți urmări mai multe imagini cu Carmen Brumă, la 46 de ani.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Recent, a împărtășit cu fanii săi un exemplu de meniu sănătos, incluzând o salată delicioasă cu ficăței de pui la cuptor și o varietate de 7-8 legume, printre care și fenicul.

În plus, vedeta a subliniat importanța integrării unei cantități semnificative de fibre în dieta femeilor care au depășit vârsta de 40 de ani, pentru a combate balonarea, o problemă comună și neplăcută.

Leguma minune pentru femeile de peste 40 de ani

Carmen Brumă a argumentat și de ce recomandă feniculul, evidențiind aroma sa distinctivă și proprietățile sale excepționale, în special pentru susținerea digestiei.

"Are conținut foarte bun de magneziu, potasiu și vitamina K, o vitamină foarte importantă pentru sănătatea oaselor, subiect sensibil în cazul femeilor, când se apropie menopauza”, a mai punctat Carmen Brumă, potrivit Click.ro

Salată ușoară cu fenicul

Ingrediente: 1 bulb de fenicul proaspăt, tăiat subțire, 1 măr verde, tăiat cubulețe, 1 ceapă roșie mică, tăiată subțire, 1 cană de frunze de rucola, 1/2 cană de nucșoară, prăjită, sucul de la o lămâie, 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, sare și piper, după gust.

Tăiați feniculul în felii subțiri, cubulețe mărul și tăiați ceapa roșie în felii subțiri. Prăjiți nucșoara într-o tigaie la foc mic până devine ușor auriu. Într-un bol mare, amestecați feniculul tăiat, mărul cubulețe, ceapa roșie și frunzele de rucola. 

×
Subiecte în articol: Carmen Bruma legume
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close