Antena 3 CNN Life Mama și-a părăsit fetița de o lună. Apoi tatăl micuței i-a scris această scrisoare pe Facebook

Mama și-a părăsit fetița de o lună. Apoi tatăl micuței i-a scris această scrisoare pe Facebook

Mama și-a părăsit fetița de o lună. Apoi tatăl micuței i-a scris această scrisoare pe Facebook
21 Aug 2016   •   12:46

În ianuarie 2015, Richard Johnson (21 de ani) a devenit tatăl unei fetițe – Persephone. Peste o lună, mămica micuței l-a părăsit și a fugit cu Persephone în California. Însă ea repede și-a schimbat părerea, amenințând că o va da la un orfelinat, dacă Richard nu va veni să o ia. Richard a urcat imediat într-un avion și și-a adus fiica acasă — însă, în curând, realitatea l-a lovit, scrie punct.tv.

După plecarea neașteptată a mamei (care, după spusele lui, a fost cauzată de depresia postnatală), Richard s-a confruntat cu necunoscutul. El a realizat cât de nepregătit era ca să-și crească copilul singur. Singur, depresiv și îngrozit, tânărul a găsit pe Facebook un grup pentru tați, numit „Life of Dad” („Viața taților”), unde a văzut că mai există și alți bărbați ca el și că era posibil să prosperi ca tată tânăr și singur.

Richard a făcut o întorsătură de 180ºC, salvând astfel viața fiicei sale. El și-a povestit recent istoria pe acel grup, iar „Life of Dad” a distribuit-o abonaților săi. Scrisoarea lui Richard a devenit foarte populară, inspirând milioane de oameni din întreaga lume. Iată ce a scris bărbatul:

''Numele meu este Richard Johnson și sunt tatăl singur al lui Persephone, o fetiță minunată. Mama ei ne-a părăsit la o lună de la nașterea ei. Încă nu știm exact de ce, dar credem că depresia postnatală a jucat un anumit rol. În primele săptămâni, în care am fost doar noi doi, am găsit întâmplător pagina voastră. Eram atât de emoționat și speriat de faptul că sunt tată în general, dar devenisem și tată singur și trebuia să îndeplinesc două roluri. Nu eram sigur că mă pot descurca.”

Continuarea, AICI.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close