Antena 3 CNN Life Mărturisirea şocantă a tinerei care s-a iubit cu fratele ei: "Simţeam cum degetele alunecă de pe spatele lui fierbinte..."

Mărturisirea şocantă a tinerei care s-a iubit cu fratele ei: "Simţeam cum degetele alunecă de pe spatele lui fierbinte..."

Mărturisirea şocantă a tinerei care s-a iubit cu fratele ei: "Simţeam cum degetele alunecă de pe spatele lui fierbinte..."
Sursa foto: foto: Pexels.com
28 Ian 2019   •   16:14

După ce a intrat la facultate, Ariana s-a mutat într-un alt oraş, împreună cu fratele său. Însă traiul la comun i-a făcut pe cei doi tineri să împartă nu doar timpul şi economiile, ci, la un moment dat, şi patul.

"Totul îmi este atât de clar în minte, de parcă s-ar fi întâmplat cu câteva secunde înainte. De fiecare dată când închid ochii, scenele se derulează cu o claritate dureroasă. Nu mă mai pot gândi la nimic altceva, viaţa mea pare că a făcut stop-cadru pe acel moment pe care mintea îl analizează în amănunt, împotriva voinţei mele.
Eu şi Robert, fratele meu, între aşternuturile răvăşite, mai răvăşite ca inimile noastre, într-un moment în care pasiunea oarbă a fost mai puternică decât orice normă socială, dincolo de orice morală şi de orice logică mi-aş fi putut închipui.

Continuarea, pe kfetele.ro.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close