Antena 3 CNN Life Metoda "4-2-4" folosită de către japoneze pentru un ten de porţelan şi fără riduri

Metoda "4-2-4" folosită de către japoneze pentru un ten de porţelan şi fără riduri

Metoda "4-2-4" este folosită zilnic de către femeile din Japonia pentru îngrijirea tenului.

Metoda "4-2-4" folosită de către japoneze pentru un ten de porţelan şi fără riduri
Sursa foto: Unsplash.com
de Georgiana Adam    |    31 Ian 2024   •   18:00

O rutină numită "4-2-4" folosită de către femeile japoneze asigură o curăţare minuţioasă a tenului.

După rutina de îngrijire "4-2-4", pielea este mult mai hidratată şi strălucitoare, iar ridurile fine de pe faţă sunt estompate.

Metoda folosită de către japoneze a devenit foarte populară în rândul femeilor de toate vârstele datorită rezultatelor uimitoare care au putut fi vizibile după doar câteva sesiuni.

Pe lângă această metodă de îngrijire, femeile din Japonia mai acordă şi alte 10 minute pe zi doar pentru clătirea tenului cu apă rece.

Metoda "4-2-4" folosită de către japoneze pentru un ten fără riduri

Metoda folosită de către femeile japoneze are o durată de aproximativ 10 minute. Această metodă se numeşte "4-2-4" întrucât timpul este împărţit în funcţie de cele trei etape.

Prima etapă este cea de aplicare a uleiului pe faţă. Această etapă din metoda "4-2-4" are ca scop îmbunătăţira circulaţiei prin masarea feţei cu mişcări energice şi circulare.Această primă etapă din ritualul de îngrijire are o durată de patru minute.

Cea de-a doua etapă a metodei este cea de curăţare a tenului cu spumă. După ce porii au fost deschişi în prima etapă, acum se va aplica spuma de curăţare şi se va masa tenul timp de patru minute.

Ultima etapă din metoda 4-2-4 este cea de clătire. Şi această etapă are o durată de patru minute. În primele două minute, tenul se clăteşte cu apă caldă, astfel încât să se cureţe uleiul aplicat la prima etapă, apoi în ultimele două minute tenul se va clăti cu apă rece pentru a închide porii, potrivit beautyhabit.com.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close