Antena 3 CNN Life Miracolul unui muribund cu cancer în stadiu terminal într-o biserică abandonată

Miracolul unui muribund cu cancer în stadiu terminal într-o biserică abandonată

Miracolul unui muribund cu cancer în stadiu terminal într-o biserică abandonată
Sursa foto: foto: Pixabay.com
23 Apr 2018   •   10:45

Greg avea 57 de ani când a fost diagnosticat cu cancer la creier şi gat în stadiul IV, medicii informându-i familia că este cazul să înceapă pregătirile de înmormântare.

În faţa acestei „sentinţe”, Greg tot ce putea face era să-şi aştepte sfârşitul. Dar a refuzat să o facă în casă. Americanul făcea zilnic plimbări lungi împreună cu câinele său, potrivit Daily Mail.

Totul avea să se schimbe, însă, într-o zi când a descoperit o biserică catolică, construită în 1868, care fusese abandonată de mai bine de un secol. Nici Greg nu ştie ce l-a mânat, însă a luat legătura cu administratorul cimitirului de care aparţinea biserica şi l-a rugat să-i permită să o restaureze.

După luni de muncă, întreruptă deseori de starea precară de sănătate a lui Greg, localnicii s-au ales cu o biserică restaurată. Darul pentru comunitate pe care l-a făcut americanul nu a trecut neobservat, ci a fost răsplătit într-un mod extraordinar.

După finalizarea lucrărilor, Greg a descoperit, în urma unui control medical, că cancerul în stadiu terminal, care ar fi trebuit să-l ucidă în curând, a intrat în remisie.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Noi detalii în cazul doctoriţei din Republica Moldova, găsită moartă în Franţa
x close