Antena 3 CNN Life Motive pentru care ar trebui să mănânci mai multă pâine. Sigur nu te gândeai la așa ceva

Motive pentru care ar trebui să mănânci mai multă pâine. Sigur nu te gândeai la așa ceva

Motive pentru care ar trebui să mănânci mai multă pâine. Sigur nu te gândeai la așa ceva
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
13 Mar 2019   •   17:01

Feliile de pâine nu sunt dușmanul tău și există motive obiective pentru care ar trebui să cedezi în fața poftelor pentru carbohidrați.

Iată de ce nu trebuie să-ți fie teamă să mănânci mai multă pâine:

1. Vei avea mai multă energie

Da, pâinea conține carbohidrați, dar nu trebuie să-i dai o conotație negativă din acest motiv. Dacă alegi carbohidrații utili pentru orgasnism, vei avea o sursă de energie constantă pe parcursul întregii zile. 
 
2. Vei reduce riscul de afecțiuni cronice

Consumul de pâine îți poate îmbunătăți starea generală de sănătate, indiferent de vârstă. În cadrul studiilor realizate s-a constatat că pâinea din făină integrală reduce riscul de boli cardiace, diabet de tip 2, hipertensiune arterială, cancer de colon, accident vascular cerebral și obezitate. 
 
3. Vei trăi mai mult

Cercetătorii de la Harvard au descoperit o legătură directă între o dietă bogată în cereale integrale și un risc redus de deces, scrie eva.ro. Meniul celor 100.0000 de participanți a fost studiat cu atenție și s-a ajuns la concluzia că pâinea din făină integrală reduce riscul de deces ca urmare a bolilor cardiace cu 9% și pe cel cauzat de alte afecțiuni cu 5%.

×
Subiecte în articol: motive pâine
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close