Antena 3 CNN Life Nimfomana din München. Bărbaţii au povestit cu ochii în lacrimi ce le-a făcut femeia

Nimfomana din München. Bărbaţii au povestit cu ochii în lacrimi ce le-a făcut femeia

Nimfomana din München. Bărbaţii au povestit cu ochii în lacrimi ce le-a făcut femeia
Sursa foto: foto: Pixabay.com
06 Iul 2018   •   17:08

O femeie de 47 de ani, din oraşul München (Germania), a îngrozit doi bărbaţi după ce i-a sechestrat şi i-a violat în mod repetat.

Nimfomana, a cărei identitate nu a fost divulgată de poliţia germană, a abordat prima oară un DJ de 43 de ani, Dieter Schulz, scrie cotidianul francez Le Figaro.

Cei doi s-au dus acasă la femeie, au făcut sex de trei ori, iar apoi bărbatul a dorit să se odihnească. Însă femeia era doritoare de mai mult.

Speriat, Schulz s-a uitat pe balcon pentru a vedea dacă poate să sară, dar era la etajul doi. Resemnat, DJ-ul a fost forţat să mai facă sex de cinci ori, până când nemţoiaca s-a săturat.

Epuizat, el a sunat la poliţie. La sosirea echipajului, nimfomana le-a propus şi acestora să facă sex, dar a fost dusă la un spital de psihiatrie. Femeia a făcut a doua victimă după câteva săptămâni.

Bărbatul de 31 de ani, de origine africană, a fost „racolat" într-un club. Timp de 36 de ore acesta a fost nevoit să facă sex în mod repetat. După experienţa traumatizantă, tânărul a fost descoperit de trecători plângând. „O, Doamne! A fost un calvar!", striga acesta.

 

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close