Antena 3 CNN Life Nostradamus despre Al Treilea Război Mondial: „Vor rămâne doar două țări”. Despre ce popoare este vorba

Nostradamus despre Al Treilea Război Mondial: „Vor rămâne doar două țări”. Despre ce popoare este vorba

Nostradamus despre Al Treilea Război Mondial: „Vor rămâne doar două țări”. Despre ce popoare este vorba
02 Apr 2018   •   23:41

Nostradamus este cunoscut pentru profețiile pe care le-a făcut prin catrenele codificate, iar cercetătorii susțin că cele referitoare la al treilea război mondial spun că se va declanșa după 2014, scrie obiectiv.info.

O profeție interesantă despre momentul și desfășurarea a ceea ce va însemna al treilea război mondial a oferit-o Nostradamus într-unul din faimoasele sale catrene:

În Dunăre şi Rhin va veni să bea,
Cămila cea mare, și nu e pocăință
Ronul va tremura mai tare decât Valea Loarei
Și în apropiere de Alpi, Cocoșul îi va ruina.

Acest catren se referă la faptul că al treilea război mondial va începe în clipa în care cămila va bea apă din Dunăre și Rhin. În opinia cercetătorilor, „Cămila” este asemuită cu o coaliție formată din statele arabe, care va invada Europa tocmai până la Dunăre și Rhin. Alți specialiști consideră această interpretare eronată.

O altă interpretare a catrenului vorbește despre faptul că populația arabă din Europa, în special din Franța și Germania, ar reprezenta „Cămila”. Această teorie se bazează pe faptul că arabii ca și alți locuitori ai Europei se aprovizionează cu apă din Dunăre. Oamenii de știință spun că Europa va fi zguduită din toate încheieturile, dar armata care va devasta Austria și Germania va fi învinsă în Alpi de „cocoșul galic”, adică Franța.

Sursa mai notează că interpretarea catrenelor codificate ale lui Nostradamus mai arată că acest război se va declanșa după anul 2014 și va fi atât de sângeros, încât doar două țări vor mai exista după ce se va încheia, India şi China.

×
Subiecte în articol: Nostradamus
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close