Antena 3 CNN Life “Nu știm dacă e băiat sau fată”. Declarația medicilor care a îngrozit o tânără mamă

“Nu știm dacă e băiat sau fată”. Declarația medicilor care a îngrozit o tânără mamă

“Nu știm dacă e băiat sau fată”. Declarația medicilor care a îngrozit o tânără mamă
Sursa foto: foto: Pixabay.com
12 Feb 2019   •   17:17

O tanara mama din Marea Britanie a ramas la propriu fara cuvinte dupa ce si-a adus pe lume bebelusul.

Doctorii i-au spus femeii ca nu pot determina sexul copilului si nici nu vor putea face acest lucru in urmatoarele trei luni, potrivit Tabu.

Aolani parea ca are organe genitale feminine la nastere, iar medicii au confirmat initial ca este fata. Fericita, mama micutei si-a anuntat familia si prietenii ca a nascut o fetita, scrie dailymail.co.uk.

Insa, la scurt timp, medicii au anuntat-o pe femeie ca nu sunt siguri asupra sexului copilului si ca trebuie sa efectueze teste suplimentare, ale caror rezultate vor iesi in termen de trei luni.

Medicii i-au explicat mamei ca Aolani ar putea suferi de hiperplastie adrenal congenitala, o afectiune genetica rara, care afecteaza unul din 15.000 de nou-nascuti si care nu are un leac cunoscut. Afectiunea poate duce la decesul bebelusului, pentru ca organismul bolnavilor nu produce o cantitate suficienta din hormonii cortizol si aldosteron.

Fara acesti hormoni, corpul secreta o cantitate mai mare de androgen, un hormon sexual specific barbatilor, fapt care i-a determinat pe doctori sa puna sub semnul intrebarii sexul micutei.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close