Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Cum ne refacem tenul după vară. Tratamentul care garantează rezultate imediate

Cum ne refacem tenul după vară. Tratamentul care garantează rezultate imediate

Temperaturile ridicate, expunerea îndelungată la soare, deshidratarea, clorul din piscină și sarea din mare ne lasă pielea uscată și fără strălucire. Prin urmare, odată cu finalizarea verii, specialiștii ne recomandă o serie de tratamente pentru ten.

Cum ne refacem tenul după vară. Tratamentul care garantează rezultate imediate
Sursa foto: Hepta
de Diana Dragotescu    |    23 Sep 2020   •   11:10

Adriana Bican, tehnician, a demonstrat la Numai de bine cum se poate curăța tenul după vară. Pentru curățarea tenului Adriana a folosit un dispozitiv special, care garantează rezultate mult mai bune decât cele obținute prin metoda clasică.  

„Primul lucru, o să facem un test al pielii pentru a afla ce fototip al pielii are şi dacă pielea este hidratată în exces sau nu”, a explicat specialista. 

Odată aflat gradul de hidratare poate începe tratamentul propriu-zis. „Cu acest aparat putem să scoatem în profunzime punctele negre, excesul de sebum de la nivelul ţesutului. Iar diferenţa este că prin curăţarea clasică nu putem să îndepărtăm în totalitate punctele negre, coşuleţele care apar la nivelul pielii. Iar cu acest aparat putem, pentru că utilizează ultrasunete, iar noi când trecem cu spatula, ele pur şi simplu ies din piele”.

Procedura nu este deloc dureroasă și este potrivită pentru toate tipurile de piele

„Persoanele care au tenul uscat pot să îşi realizeze acest tratament la o perioadă de două-trei luni. Persoanele care au trenul mix recomandăm la o lună şi jumătate - două luni, iar persoanele cu tenul gras din cauza excesului de sebum recomandăm tramentul o dată pe lună”, a mai spus Adriana. 

În mai puțin de 30 de minute, tratamentul ajunge la final. În ziua în care se realizează procedura este indicat ca pacienta să nu se expună la soare, să nu se machieze și să aplice o cremă hidratantă.

Refacerea tenului după vară

×
Subiecte în articol: Numai de bine ten
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close