x close

HOROSCOP pentru sănătate 2020, cu astrologul Mariana Cojocaru. Berbecii sunt afectați de forțe malefice. Vărsătorii pot avea probleme grave

29 Dec 2019   •   10:08
HOROSCOP pentru sănătate 2020, cu astrologul Mariana Cojocaru. Berbecii sunt afectați de forțe malefice. Vărsătorii pot avea probleme grave

HOROSCOP Mariana Cojocaru a prezetat, la Antena 3, horoscopul sănătății pentru anul 2020. Anul 2020 din punct de vedere al sănătății este unul cu marcaj foarte puternic și destuld e dur. Va fi pentru prima dată când vom avea 6 eclipse. Una e spre final de an, dar efectele se simt în 2020, următoarea e în ianuarie, iulie-iulie, apoi final de an.

HOROSCOP Berbec - pe 28 ianuarie intră Lilith, este considerată malefică și în relație directă cu sănătatea care nu e bună.

HOROSCOP Taur - vom avea un cvintil între Lilith și planetele care vor fi în Berbec. Nativii vor fi bruscați și trebuie să fie atenți cu sănătatea lor.

HOROSCOP Gemeni - anul va fi foarte puternic aspectat, agresat de axa de destin care va intra la jumătatea verii în Femeni și Săgetător.

HOROSCOP Rac - va fi afectat de axa karmică care e în Rac și Capricorn și care poate continua pe aspectele de sănătate pe tot parcursul anului 2020. Cauzele bolilor sunt de natură karmică.

HOROSCOP Leu - va fi între ciocan și nicovală din punc te vedere al sănătății.

HOROSCOP Fecioara - va fi și ea pe un aspect de cuadratură cu axa karmică din Gemeni și din Săgetător, va trebui să fie atentă.

HOROSCOP Balanța - e într-o căutare de echilibru și de armonie. Începutul de an o vizează în mod direct datorită eclipselor care sunt în aspect de cuadratură cu Soarele natal.

HOROSCOP Scorpion - e vizat datorită că debutul de an are loc cu Marte în Scorpion. Un malefic ar putea să le afecteze sănătatea.

HOROSCOP Săgetător - sunt vizați în mod deosebit din vară încolo. E mai bine să previi decât să ajungi acolo unde e rău.

HOROSCOP Capricorn - este marcat de eclipsele de început de an. Pe astrograma persoanlă pot vedea soluții.

HOROSCOP Vărsător - cei uranieni trebuie să aibă anumite deschideri, ce Saturnieni  pot avea probleme grele și grave.

HOROSCOP Pești - scapă de Lilith pe 28 ianuarie. Cei care nu și-au rezolvat problemele din 2019, va trebui să caute soluții în 2020.

Citeşte mai multe despre:

Mariana Cojocaru horoscop
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati