Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Numai de bine. Ce trebuie să faci pentru un machiaj de vară de invidiat

Numai de bine. Ce trebuie să faci pentru un machiaj de vară de invidiat

Adina Vlad, make-up artist, ne arată care sunt paşii unui machiaj perfect pentru vară. Este potrivit pentru toate tipurile de ten şi de ochi. Iar în plus, este extrem de luminos. Deci, cu siguranţă va atrage toate privirile.

Numai de bine. Ce trebuie să faci pentru un machiaj de vară de invidiat
Sursa foto: Antena 3
de Diana Ionescu    |    22 Iun 2020   •   22:15

Primul lucru care trebuie făcut este aplicarea unui fond de ten care să acopere imperfecțiunile. Vara este recomandat să folosim un fond de ten mai light iar în zonele în care este nevoie de o acoperitre mai mare se poate folosi un anti-cearcăn. 

Machiajul ochilor 

Pentru ochi folosim culori brune și alegem un creion închis la culoare, pentru a crea forma ochiilor de pisică. Folosim un ilumilator și un fard de obraz rozaliu care se aplică pe pomeți. Fardul de obraz trebuie aplicat și deasupra pleoapei și puțin pe nas. Apoi aplicăm mascara în câteva straturi și revenim cu aplicarea unui auriu pe pleoape, pentru a accentua privirea.

Machiajul buzelor 

Conturăm buzele cu un creion mai închis la culoare decât rujul ales. Aplicăm rujul și un gloss pentru a  crea senzația de buze mai pline. Vara putem opta pentru culori mai rozali care să se „potrivească” cu vremea însorită de afară. 

Ce trebuie să faci pentru un machiaj de vară de invidiat

×
Subiecte în articol: vara machiaj Numai de bine
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close