x close

Numai de bine. Cum ai grijă de tenul tău când porți masca. Tratamentele faciale, obligatorii pentru o piele curată

15 Iun 2020   •   14:04
Numai de bine. Cum ai grijă de tenul tău când porți masca. Tratamentele faciale, obligatorii pentru o piele curată Hepta

Este adevărat, masca ne protejează, însă, uneori poate provoca și diferite probleme pielii sensibile. Fie se îngrașă tenul și poate apărea acneea, fie se deshidratează și apare îmbătrânirea prematură.

Tocmai de aceea este recomandat să acordam feţei o atenție deosebită și sa o îngrijim corespunzător. Specialiștii au soluția, tratamente profesionale care tratează toate straturile pielii, chiar și pe acelea la care produsele cosmetice nu ajung.

De când masca a devenit obligatorie, fața se împarte în două zone iar în funcție de asta trebuie ales tratamentul. Tratamentele pentru zona de sub mască sunt pentru închiderea porilor. 

Dacă avem tendințe acneeice sau chiar un ten mixt o să apară coșuri. Pentru o față curată, o vizită la tratamentul esteticial se impune. 

Pacienta trebuie să continue tratamentul și acasă, de una singură. Serumurile trebuie aplicate și dimineața și seara. Tratamenul este recomandat o dată pe lună, timp de cel puțin 3 luni. 

Cum ai grijă de tenul tău când porți masca

Parteneri
Parteneri
sati