Antena 3 CNN Life O adolescentă de 15 ani s-a sinucis după ce a aflat că fostul iubit a răspândit pe internet imagini intime cu ea

O adolescentă de 15 ani s-a sinucis după ce a aflat că fostul iubit a răspândit pe internet imagini intime cu ea

O adolescentă de 15 ani s-a sinucis după ce a aflat că fostul iubit a răspândit pe internet imagini intime cu ea
Sursa foto: foto: dailymail.co.uk
22 Noi 2017   •   19:09

O adolescentă de 15 ani și-a pus capăt zilelor, după ce a aflat ca fostul iubit a răspândit pe internet imagini intime cu ea.

Drama s-a petrecut în Brazilia. Karina Saifer Oliveira, de 15 ani, a fost găsită moartă de mama ei, după ce fata o anunțase că pleacă mai devreme de la școală, pentru că are ceva de rezolvat, potrivit Daily Mail.

"Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva... Oamenii nu știu ce se întâmplă în inimile altora. Dacă aș fi știut ... ", a declarat mama fetei.

Potrivit presei locale, tânăra de 15 ani fusese victima unei campanii de bullying din partea colegilor, deoarece mama ei era albă, iar tatăl negru. Părinții au descoperit zeci de mesaje și insulte pe care fata le primise de la colegi.

Însă, ceea ce a determinat-o să-și pună capăt zilelor a fost rușinea ce a cuprins-o când a aflat că fostul ei iubit, un tânăr de 17 ani cu care avusese o relație la vârsta de 14 ani, ar fi distribuit în mediul on-line imagini cu ea în ipostaze intime.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close