Antena 3 CNN Life O broască țeastoasă a "fugit" de acasă în urmă cu un an. Cât de departe a ajuns în tot acest timp

O broască țeastoasă a "fugit" de acasă în urmă cu un an. Cât de departe a ajuns în tot acest timp

O broască țestoasă care a „fugit” de acasă în urmă cu un an a fost găsită, în sfârșit, de stăpânii săi îngijorați.

O broască țeastoasă a "fugit" de acasă în urmă cu un an. Cât de departe a ajuns în tot acest timp
de Gabriel Dano    |    25 Iul 2021   •   12:47

Maxi a plecat de acasă după ce a reușit cumva să escaladeze un gard de 30 de centimetri înălțime. În tot acest timp, mai exact un an de zile, fost reușit să ajungă la o distantă de 965 de metri de „domiciliu”. Concret, țeastoasa a mers cu o viteză de 0.00011 km/ oră în perioada de 12 luni.

Broasca țestoasă a fost descoperită pe un câmp din Wiltshire, Anglia, de două femei care își plimbau câinii. Acestea s-au gândit că Maxi ar fi putut să fie strivită de un tractor și atunci au luat broasca țestoasă și au postat un anunț pe Facebook în încercarea de a-i găsit stăpânii, potrivit Profimedia.

După trei zile de căutări, l-au găsit pe proprietarul acesteia care locuiește la mai puțin de un kilometru de locul în care a fost găsit Maxi.

Acesta a spus că țestoasa fugise de acasă vara trecută. „În mod normal, el ar petrece toată ziua în țarcul lui vara și nu știu cum a scăpat - pur și simplu nu mai era acolo.” Jukes spune, totuși, că Maxi este un aventurier și că nu este prima dată când pleacă de acasă. Data trecută a fost găsit după 2 luni, acasă la un vecin.

×
Subiecte în articol: broasca testoasa
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close