Antena 3 CNN Life O fetiță de doar șase ani a vrut să-și omoare întreaga familie. Motivul este absolut cutremurător

O fetiță de doar șase ani a vrut să-și omoare întreaga familie. Motivul este absolut cutremurător

O fetiță de doar șase ani a vrut să-și omoare întreaga familie. Motivul este absolut cutremurător
Sursa foto: foto: captura video
29 Noi 2018   •   16:26

La începutul anilor 90, o fetiţă de şase ani şoca întreaga lume cu ieşirile ei violente îndreptate împotriva familiei adoptive.

Povestea lui Beth Thomas este cu adevărat tulburătoare. Familia adoptivă şi-a dat seama că ceva este în neregulă cu micuţa atunci când a văzut cu câtă violenţă îşi ataca frecvent fratele, omora animale şi refuza să relaţioneze cu celelalte persoane, potrivit kfetele.ro.

Însă nimic nu i-a speriat mai tare pe soţii Thomas decât momentul în care, fără nicio remuşcare, micuţa le-a spus psihologilor că vrea să-i omoare pe ”mami, tati şi pe Jhon (fratele cel mic)” cu un cuţit pe care îl strecurase la ea în cameră.

Ulterior, după numeroase ședințe de terapie, părinții adoptivi ai fetei au aflat că Beth a fost abuzată sexual de către tatăl biologic, momente pe care ea le-a putut descrie cu lux de amănunte. Mai mult, ea a asistat la moartea mamei ei naturale și a supraviețuit mai multe zile, lângă trupul acesteia, până când a fost preluată de serviciile sociale.

Astăzi, cu ajutorul numeroaselor ședințelor de terapie, Beth este o femeie sănătoasă. Ea a devenit asistentă și acordă sprijin copiiilor abuzați.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close