Antena 3 CNN Life O prostituată povestește cum a decurs prima și ultima ei zi la muncă: "Nu credeam că voi trăi să o văd și pe asta!"

O prostituată povestește cum a decurs prima și ultima ei zi la muncă: "Nu credeam că voi trăi să o văd și pe asta!"

O prostituată povestește cum a decurs prima și ultima ei zi la muncă: "Nu credeam că voi trăi să o văd și pe asta!"
Sursa foto: foto: Pixabay.com
22 Noi 2018   •   22:52

Susan, o tanara din Statele Unite ale Americii, a povestit o experienta cel putin bizara, care s-a petrecut la inceputul perioadei de studentie, atunci cand era constransa de bani.

Disperata, din cauza ca plecase de acasa, insa fara resurse financiare suficiente, tanara a renunta la cursuri si s-a decis sa incerce cea mai usoara metoda de a face bani, scrie wowbiz.ro.

In prima noapte cand a mers la munca, Susan a fost abordata de un domn in varsta, elegant, imbracat la costum si invitata sa urce in masina lui.

In momentul in care au ajuns la o camera de hotel din apropiere, barbatul a invitat-o in camera si a servit-o mai intai cu un pahar de sampanie.

"Eram extrem de emotionata, nu stiam care sunt pasii si cumva ma lasam ghidata de el. Imi doream sa se termine cat mai repede, iar probabil ca se citea asta pe chipul meu", si-a adus aminte Susan.

Barbatul s-a uitat lung la ea, iar apoi, in loc sa inceapa sa o dezbrace a supus-o unui...scurt interogatoriu.

"Care-i povestea ta?", a fost prima intrebare pe care clientul i-a adresat-o.

"Cunosc toate fetele. Mereu trec seara pe acel traseu si iti stiu colegele pe de rost. Amanda, cea roscata, iese mereu in intampinarea masinilor. Linda, asiatica jucausa care zambeste indiferent de situatie. Iar Laura, da...cei mai apetisanti sani  din cati am putut vedea. Iar acum...tu. Cum ai ajuns aici?",m-a intrebat el.

Usor stanjenita, Susan i-a spus ca si-a intrerupt studiile din cauza lipsei banilor.

"Ceea ce a urmat apoi m-a lasat fara cuvinte. S-a dus spre valiza si a scos un teanc de dolari. L-a aruncat spre mine, in pat si m-a intrebat daca astia sunt de ajuns pentru o seara. Surprinsa de suma frumoasa pe care mi-a oferit-o, am dat din cap afirmativ. Apoi a mai scos un teanc si m-a intrebat daca e suficient pentru a-mi petrece si a doua zi cu el. Usor stanjenita, i-am spus ca da. Apoi a mai scos un al treilea teanc, mult mai gros, l-a aruncat spre mine si mi-a spus, pe un ton autoritar:

E suficient pentru a nu te mai intoarce pe strada si a-ti relua cursurile?", si-a continuat Susan povestea.

Momentul a lasat-o fara cuvinte pe tanara si a considerat intreaga situatie ca pe un semn divin, ca pe o avertizarea a faptului ca ar fi putut sa mearga pe o cale gresita.

In prezent, Susan a absolvit Facultatea de Drept si traieste alaturi de barbatul care, candva, i-a fost primul si ultimul client.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close