Antena 3 CNN Life Oameni Baba Vanga ar fi prezis războiul dintre Rusia și Ucraina: "Nimeni nu o va putea opri" | Ce a spus despre liderul de la Kremlin

Baba Vanga ar fi prezis războiul dintre Rusia și Ucraina: "Nimeni nu o va putea opri" | Ce a spus despre liderul de la Kremlin

Bătrâna clarvăzătoare ar fi anticipat războiul dintre Rusia și Ucraina, cu puțin timp înainte de a muri. Iată ce a spus Baba Vanga despre liderul de la Kremlin și ce urmează să se întâmple.

Baba Vanga ar fi prezis războiul dintre Rusia și Ucraina: "Nimeni nu o va putea opri" | Ce a spus despre liderul de la Kremlin
Sursa foto: Sputnik / Hepta
de Georgiana Adam    |    25 Feb 2022   •   22:39

Baba Vanga a prezis cele mai mari conflicte din întreaga lume. Clarvăzătoarea, numită drept Nostradamus din Balcani, spunea că nimeni nu poate opri Rusia și că Vladimir Putin o să devină "domnul lumii".

Potrivit unei profeții de-ale acesteia, clarvăzătoarea ar fi anticipat faptul că Rusia va trece printr-un conflict militar în 2022. Mai mult decât atât, bătrâna a mai spus și de pandemia cu care s-a confruntat omenirea începând cu 2020, potrivit DCNews.

Baba Vanga, previziuni cutremurătoare despre Rusia: "Nimeni nu o va putea opri"

Înainte să părăsească această lume, Baba Vanga a lăsat mai multe previziuni, unele dintre acestea referindu-se la anul 2022.

Bătrâna clarvăzătoare a spus că omenirea se va confrunta cu o nouă pandemie, cu foamete, dar și război. Tot ea este cea care a prezis că în 2022, omenirea va fi afectată de pandemie. Și totuși, bătrâna a amintit și de conflictul pornit de Rusia.

Toți se vor dezgheța precum gheața, dar numai unul rămâne neatins – Glorie lui Vladimir, Glorie Rusiei. Nimeni nu poate opri Rusia. Toți vor fi îndepărtați de ea, nimeni nu va fi păstrat. Mai mult, o să devină domnul lumii”, arăta una dintre profețiile bătrânei.

×
Subiecte în articol: Rusia baba vanga razboi Ucraina
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close