Antena 3 CNN Life Oameni Confesiuni intime: "Prietenul meu și-a pierdut virginitatea cu o femeie ușoară, iar apoi a mințit despre asta...” 

Confesiuni intime: "Prietenul meu și-a pierdut virginitatea cu o femeie ușoară, iar apoi a mințit despre asta...” 

Confesiuni intime: "Prietenul meu și-a pierdut virginitatea cu o femeie ușoară, iar apoi a mințit despre asta...” 
15 Oct 2018   •   16:32

O cititoare The Guardian cere sfatul Mariellei, experta în relații a publicației: „Prietenul meu de peste șapte ani mi-a spus că și-a pierdut virginitatea cu o prostituată în timpul armatei. Mi-a mărturisit că s-a simțit presat de prieteni și nu voia să fie singurul virgin. Am fost șocată pentru că până acum știam că și-a pierdut virginitatea cu prima lui prietenă. Mi-a spus că a folosit prezervativul, dar am insistat să se testeze și el mi-a promis că va face acest lucru. Zilele următoare însă a început să fie nervos pentru că i-am cerut asta, ceea ce mi-a dat impresia că mi-a făcut o promisiune falsă. Probabil s-a comportat așa pentru că îi este frică, dar asta nu mă liniștește deloc. Am găsit un serviciu prin care putem face testele online, iar acum așteptăm rezultatele. 

Sunt foarte tristă și dezamăgită în legătură cu ce a făcut. Pot să înțeleg de ce a mințit, dar dacă mi-ar fi spus adevărul de la început probabil nu aș mai fi fost cu el. Gândul că s-a culcat cu o prostituată este repulsiv pentru mine. Asta, împreună cu faptul că a trebuit să mă testez, mă face să nu îmi mai doresc să fac sex cu el. ”

Mariella este de părere că e normal ca femeia să fie speriată de boli cu transmitere sexuală, cu toate că este foarte puțin probabil ca după șapte ani să mai existe vreo problemă. Aici, problema este mai mult una mentală decât de sănătate, din cauza paranoiei și a geloziei arătate de femeie. În ziua de astăzi este absolut normal să alegem să ținem anumite experiențe secrete chiar și atunci când suntem într-o relație. 

Specialista îi spune femeii că nu are niciun drept să îi judece acțiunile din trecut deoarece și-a ales partenerul pe baza persoanei care a devenit și nu a cine era în trecut. Este irațional să se supere pentru deschiderea pe care prietenul a avut-o față de ea. Pe măsură ce înaintezi în vârstă înveți să fii mai tolerant și înțelegător față de persoana de lângă, iar bazat pe aceast reacție Mariella este de părere că femeia are o vârstă destul de fragedă.

Din moment ce bărbatul a ținut secret acest lucru este clar că se simte prost de ceea ce a făcut, iar asta este un semn bun care arată ce fel de persoană a devenit. Asta ar trebui să fie de ajuns pentru a avea încredere în el. 

Sursă: The Guardian 

×
Subiecte în articol: virginitate
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close