Antena 3 CNN Life Oameni Prințul Philip era fascinat de literatura despre OZN-uri și extratereștii

Prințul Philip era fascinat de literatura despre OZN-uri și extratereștii

Printre hobby-urile prințului Philip se regăseau și literatura despre OZN-uri și extratereștrii, o pasiune pe care a moștenit-o de la alți membrii ai Casei Regale.

Prințul Philip era fascinat de literatura despre OZN-uri și extratereștii
Sursa foto: Hepta
de Ruxandra Rădulescu    |    22 Apr 2021   •   19:22

Se pare că Prințul Philip avea o fascinație pentru literatura fenomenelor paranormale care analizează obiectele zburătoare neidentificate, existența extratereștrilor și întâlnirile de gradul trei.

Era un abonat fidel al publicației despre OZN-uri Flying Saucer Review, iar fostul său asistent avea datoria de colecta cât mai multă documentație despre incidentul din Pădurea Rendlesham, când o navă de origine extraterestră se presupune că ar fi aterizat în zona respectivă.

Fostul ofițer de onoare al Prințului Philip povestește cum Prințul Philip îl ruga să aducă martori al acestor fenomene extraterestre pentru a discuta în privat. Philip era un colecționar avid al cărților din seria unei enciclopedii despre observarea obiectele zburătoare neidentificate, și deținea toate cele douăsprezece volume, relatează metro.co.uk.

Pasiunea pentru OZN-uri, o tradiție mai veche a Casei Regale

Pasiunea Prințului Philip pentru obiectele zburătoare neidentificate a moștenit-o de la unchiul său, Lordul Mountbatten, care a scris un raport oficial despre o aeronavă spațiala, de culoare arginitie, care a aterizat pe domeniul său, în anul 1955. 

Documentul menționează că zidarul de pe proprietea lui Mountabatten a zărit o aeronavă arginitie, apoi o siluetă îmbrăcată într-o salopetă și cu o cască a coborât din OZN, zidarul susține că a fost pus pământ de pe bicicletă de către o forță nevăzută. 

Un alt membru al Casei Regale fascinat de OZN-uri, era Sir Peter care povestea cum în 1954, a avut o întâlnire de gradul trei cu un extraterestru pe nume Janus care putea să-i citească gândurile.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close