Antena 3 CNN Life Oameni ”Orice copil are o șansă” Povestea impresionantă a lui Andrei, tânărul crescut în orfelinat, care a reuşit să absolve Academia de Poliție

”Orice copil are o șansă” Povestea impresionantă a lui Andrei, tânărul crescut în orfelinat, care a reuşit să absolve Academia de Poliție

Andrei a crescut la orfelinat și visul lui a fost să devină jandarm. A terminat Academia de Poliție, arma Jandarmi, iar de luni începe serviciul, la Inspectoratul de Jandarmi Călărași.

”Orice copil are o șansă” Povestea impresionantă a lui Andrei, tânărul crescut în orfelinat, care a reuşit să absolve Academia de Poliție
Sursa foto: Facebook/Jandarmeria Română
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Iul 2023   •   17:21

Andrei este un tânăr puternic și hotărât, care a trecut prin multe încercări în viață, dar a reușit să învingă și să urmeze drumul său spre succes. Tânărul a crescut într-un orfelinat, însă nu a lăsat niciodată ca această situație să-i limiteze visurile și aspirațiile. Marele lui vis a fost să urmeze cursurile Academiei de Poliție, arma Jandarmi.

”Astăzi, suntem bucuroși să anunțăm că Andrei a reușit să-și îndeplinească visul!

Mâine, el va începe prima zi de muncă la Jandarmeria Călărași, ca un ofițer dedicat și hotărât să fie în folosul oamenilor. A avut și modele bune. Povestește de doamnele care au avut grijă de el în orfelinat și l-au crescut cu dragostea de care orice copil are nevoie. Au fost alături de el și la absolvire, mândre de reușita lui Andei. L-au susținut mereu pe drumul către visul lui, știind că acesta va reuși”, transmite Jandarmeria Română, pe pagina de Facebook.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Fiind recunoscător, Andrei își dorește să continue să facă o schimbare în bine în viața celor care cresc în orfelinate. El și-a propus să promoveze o inițiativă legislativă care să acorde șanse tuturor copiilor din orfelinate să aibă acces la locuri speciale în Academia de Poliție sau în Școlile Militare de Subofițeri.

”Au fost alături de el și la absolvire, mândre de reușita lui Andei. L-au susținut mereu pe drumul către visul lui, știind că acesta va reuși.

Cu o inimă plină de empatie și recunoștință, Andrei își dorește să continue să facă o schimbare pozitivă în viața celor care cresc în orfelinate.

El are o viziune frumoasă de viitor și și-a propus să promoveze o inițiativă legislativă care să acorde șanse tuturor copiilor din orfelinate să aibă acces la locuri speciale în Școlile Militare de Subofițeri.

Fii un exemplu de curaj și determinare, Andrei! Ne inspiri pe toți să credem că nimic nu este imposibil atunci când urmărim cu pasiune și încredere ceea ce ne dorim”, adaugă reprezentanții Jandarmeriei.

"Orice copil care crește într-un orfelinat are o șansă!" O spune cu convingere Andrei, colegul nostru cu o poveste...

Publicată de Jandarmeria Română pe Duminică, 30 iulie 2023

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close