Antena 3 CNN Life Pare o tânără obişnuită, însă habar n-ai ce se ascunde în spatele acestei imagini! Doamne, ce destin crunt!

Pare o tânără obişnuită, însă habar n-ai ce se ascunde în spatele acestei imagini! Doamne, ce destin crunt!

Pare o tânără obişnuită, însă habar n-ai ce se ascunde în spatele acestei imagini! Doamne, ce destin crunt!
12 Sep 2017   •   11:06

Vicky Veness şi-a făcut un selfie, l-a postat pe contul personal de socializare, și a continuat ziua ca una obișnuită. Ea avea programare la medic, acolo unde a aflat o veste cutremurătoare: doctorul i-a spus că suferă de cancer pulmonar în stadiul 4.

Fata de 30 de ani era antrenor personal, făcea sport în fiecare zi, ducea un stil de viaţă sănătos şi nici măcar nu fuma. În ciuda acestora, ea a fost diagnosticată cu cancer pulmonar, veste care pur şi simplu i-a cutremurat viaţa, după cum a mărturisit ea pe Facebook.

”Această poză a fost făcută cu doar câteva ore înainte de a fi diagnosticată cu cancer pulmonar în stadiul 4. Sunt antrenor personal, am 30 de ani şi am dus un stil de viaţă sănătos. Cu toate acestea, sufăr de o boală cruntă. Simptomele pot fi înşelătoare, aşa că morala acestei imagini e să mergi la medic. Dacă nu te simţi bine, indiferent cât de pueril ţi se pare motivul, mergi la medic. Niciodată nu ştii ce se poate întâmpla”, a scris ea în dreptul fotografiei pentru a atrage atenţia oamenilor.

×
Subiecte în articol: cancer destin tanara selfie
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close