Antena 3 CNN Life Povestea unei materialiste. "Sunt o prințesă și aștept să fiu tratată ca atare. Simțul umorului nu-ți plătește facturile"

Povestea unei materialiste. "Sunt o prințesă și aștept să fiu tratată ca atare. Simțul umorului nu-ți plătește facturile"

Povestea unei materialiste. "Sunt o prințesă și aștept să fiu tratată ca atare. Simțul umorului nu-ți plătește facturile"
Sursa foto: foto: Pixabay.com
21 Ian 2019   •   20:12

Madeline este o tânără din Marea Britanie. Manchester mai exact. Hobby-ul ei este acela de a se cupla cu bărbați cu bani. Cât mai mulți bani. De altfel, mărimea contului este singurul lucru care o interesează la un bărbat. Nici măcar sexul sau simțul umorului nu contează la fel de mult. Așteptările ei de la viață? Lux și un trai întreținut de un bărbat care știe cum să facă bani.

Madeline povestește destul de nonșalantă cum a ajuns să se "iubească" doar cu milionari. Când erai ea mai tinerică, acum are 22 de ani, se întâlnea și cu băieți "normali" care o scoteau în oraș la pizza și care îi propuneau să plătească amândoi nota de plată. Ea a simțit încă de la început că nu ăsta este rostul ei în viață: "Eu sunt o prințesă și aștept să fiu tratată ca atare. Simțul umorului nu-ți plătește facturile. Eu petrec multe ore străduindu-mă să arăt bine, iar cineva trebuie să plătească pentru asta".

Continuarea, pe Tabu.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close