Antena 3 CNN Life Profețiile lui Nostradamus pentru 2024: "În fruntea anului vor fi alegerile, într-un gri și negru din peisajul rural"

Profețiile lui Nostradamus pentru 2024: "În fruntea anului vor fi alegerile, într-un gri și negru din peisajul rural"

Michel de Nostredame, cunoscut ca Nostradamus, care a trăit între 1503 și 1566 și care a prezis corect o serie de evenimente din ultimii 100 de ani, a făcut o serie de profeții pentru anul 2024.

Profețiile lui Nostradamus pentru 2024: "În fruntea anului vor fi alegerile, într-un gri și negru din peisajul rural"
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    14 Dec 2023   •   22:00

Faimos astrolog, medic și cabalist francez, Nostradamus a devenit celebru cu lucrarea Les Propheties, a cărei primă ediție a apărut în 1555.

În lucrările sale, Nostradamus prevestește despre viitorul lumii, 70% din ele fiind împlinite până în prezent. Acesta a scris despre domnia lui Napoleon, despre Al Doilea Război Mondial, despre ascensiunea lui Hitler, despre asasinarea președintelui american John F. Kennedy, despre aselenizare.

El mai relatează că va fi și cel de-al Treilea Război Mondial, care va dura 27 de ani, menționând și venirea antichristului din Orientul Mijlociu. Se crede că cel de-al Treilea Război Mondial va începe după moartea ultimului Papă (cel ce va urma după moartea Papei Benedict al XVI-lea), care va fi asasinat de anticrist.

Câteva din profețiile lui Nostradamus pentru 2024:

1. Războiul Chinei

Nostradamus a prezis "lupte și bătălii navale" și a spus că un "adversar roșu va deveni palid de frică, îngrozind marele Ocean". Unii cred că "adversarul roșu" s-ar putea referi la China și la steagul său roșu. „Bătălia navală” s-ar putea referi la tensiunile Chinei cu insula Taiwan, potrivit ziare.com.

2. Dezastru climatic și cutremur

Criza climatică a devenit mai evidentă în ultimii ani, cu o creștere a incendiilor cauzate de secetă și a temperaturilor record. Nostradamus prezice că va deveni și mai rău.

„Pământul uscat va deveni mai uscat și vor fi inundații mari cum nu s-a mai văzut”, a scris el.

Nostradamus a prezis, de asemenea, un cutremur devastator care va provoca pagube extinse și moarte în California.

3. O schimbare în Vatican: un nou Papă

O altă profeție indică faptul că un nou Papă va fi ales în lunile următoare pentru a conduce Biserica Catolică. Nostradamus subliniază că Papa Francisc își va părăsi locul din cauza vârstei sale înaintate și în locul lui va veni o persoană obscura și periculoasă.

"Clerul roman în anul o mie șase sute nouă, În fruntea anului vor fi alegerile, Într-un gri și negru din peisajul rural yssu, Care nu a fost niciodată atât de inteligent."

"Gri și negru" menționat în poem ar indica faptul că viitorul papă ales va fi un cardinal african sau asiatic și va veni dintr-o zonă rurală. 

4. Conducerea lui Putin, pusă la încercare

Nostradamus a prezis că liderul Rusiei se va confrunta cu un test major în 2024, anul dragonului. Conducerea politicianului ar trebui testată atât economic, cât și politic, pe plan intern, pe teritoriul Rusiei și pe plan internațional.

5. Apariția unui lider carismatic din Europa

Conform previziunilor lui Nostradamus, un tânăr lider se va remarca pe străzile Europei de Vest, grație carismei și talentelor sale de orator. El va fi urmat de mulți oameni și va conduce o mișcare socială sau politică. Notorietatea și influența sa vor fi diseminate pe scară largă și vor avea un impact semnificativ asupra Europei de Est.

Chiar dacă unele dintre previziunile lui Nostradamus pentru par sumbre, lumea nu ar trebui să se teamă, cele mai înfricoșătoare predicții ale sale pentru 2023 nu s-au împlinit încă și mai sunt doar câteva săptămâni până la intrarea în noul an.

Pentru anul acesta, Nostradamus a prezis venirea lui Antihrist, precum și un al Treilea Război Mondial.

×
Subiecte în articol: Nostradamus profetii
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close