Antena 3 Life Răzbunarea este arma prostului. E incredibil ce i-a făcut iubitul acestei tinere când a aflat că fata vrea să se despartă de el!

Răzbunarea este arma prostului. E incredibil ce i-a făcut iubitul acestei tinere când a aflat că fata vrea să se despartă de el!

17 Sep 2018   •   18:02
Răzbunarea este arma prostului. E incredibil ce i-a făcut iubitul acestei tinere când a aflat că fata vrea să se despartă de el!
Sursa foto: foto: Pixabay.com

Cazine, o tânără din Marea Britanie, a făcut un gest faţă de iubitul ei pe care îl va regreta toată viaţa. I-a trimis acestuia, pe telefonul mobil, mai multe fotografii cu ea în ipostaze intime, dar şi o filmare mai mult decât personală.

"Iubitul meu era plecat cu munca, şi mi-a spus că vrea să mă simtă aproape. Aşa că m-a rugat să îi trimit poze cu mine, în ipostaze tandre. Am stat puţin pe gânduri, dar până la urma m-a înduplecat şi i le-am trimis", spune Cazine.

Nici prin gând nu-i trecea ce avea să se întâmple. După mai multe luni, tânăra s-a decis să pună capăt relaţiei, însă Nathan a refuzat despărţirea de Cazine.
În ciuda insistenţelor lui, fata nu a vrut să reia relaţia. Aşa că Nathan a profitat de fotografiile provocatoare şi de video-ul intim şi le-a postat pe pagina de Instagram a fostei sale iubite, apoi a schimbat parola, pentru ca fosta să nu poată şterge materialele.

"Nici nu vreau să mă gândesc unde pot ajunge imaginile cu mine. Este cea mai mare greşeală pe care am făcut-o. Voi regreta tot restul vieţii că i-am trimis acele poze", spune Cazine.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close