Antena 3 CNN Life Reacția unui raton când stăpânul încearcă să îi fure din mâncare, virală pe internet. Oamenii au fost înduioșați: "Adorabil!"

Reacția unui raton când stăpânul încearcă să îi fure din mâncare, virală pe internet. Oamenii au fost înduioșați: "Adorabil!"

Un raton a devenit viral pe rețelele de socializare după ce stăpânul său a surprins pe cameră reacția animalului atunci când încerca sa-i fure din mâncare.

Reacția unui raton când stăpânul încearcă să îi fure din mâncare, virală pe internet. Oamenii au fost înduioșați: "Adorabil!"
Sursa foto: Instagram/ People
de Mia Lungu    |    14 Sep 2022   •   19:43

Videoclipul, publicat de People, a stârnit sute de mii de reacții din partea internauților, care au fost impresionați de gestul făcut de animalul de companie al bărbatului. 

Ratonul este surprins stând în fața unei mese pe care sunt puse mai multe boabe de strugure. Cu lăbuțele animalul apuca tacticos fiecare bob și le mănâncă pofticios. 

La un moment dat, stăpânul său se preface că ia un bob de pe masă, iar ratonul, foarte prompt acoperă fructul cu ambele lăbuțe, protejând toate boabele ca să nu îi fie furate.

Acesta începe să mestece mai repede, de teamă să nu rămână fără gustarea preferată.

View this post on Instagram

A post shared by People Magazine (@people)

Ratonii s-au adaptat să trăiască în apropierea oamenilor. Aceștea joacă un rol important pentru ecosistemul nostru prin controlul populațiilor de rozătoare.

Există șase specii de raton, pe lângă ratonul din America de Nord. Cele mai multe specii trăiesc pe insule tropicale. În secolul al XX-lea, specia a fost introdusă în alte părți ale globului și are o prezență extinsă în țări precum Germania, Rusia și Japonia.

Ratonii sunt animale extrem de inteligente şi curioase. Dexteritatea lor superioară a facut ca încuietorile sau ferestrele să nu fie un impediment pentru procurarea hranei, potrivit Bucuresti Zoo.

×
Subiecte în articol: raton viral
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close