Antena 3 CNN Life Relaxarea de vara, pericol pentru silueta: cand risti cel mai mult sa te ingrasi

Relaxarea de vara, pericol pentru silueta: cand risti cel mai mult sa te ingrasi

Relaxarea de vara, pericol pentru silueta: cand risti cel mai mult sa te ingrasi
de O.P.    |    30 Iun 2014   •   13:13
E timpul pentru relaxare, dar nu exista relaxare in vacanta fara satisfacerea unor pofte culinare. De altfel, nicio plimbare prin oras nu “intra” atat de bine fara o inghetata. Insa, nevoia de desfatare a papilelor gustative se lasa, adesea, cu un singur rezultat: kilograme in plus.

 

Fie care petreci vacanta la munte, fie la mare, fie ai iesit, pur si simplu, prin oras la plimbare, vara creste tentatia de a manca “ceva bun”, iar ofertele sunt la tot pasul: shake-uri, inghetata, cocktailuri, clatite, gogosi. Toate atrag mai mult acum decat in sezonul rece, cand tot ce vrei este sa intri la caldura, in casa.

 

Astfel, se intampla ca silueta sa aiba de suferit pana la finalul verii, cantarul indicand cateva kilograme in plus.

 

Sunt anumite momente de vara, activitati de relaxare si distractie cand obisnuim mai mereu sa ingeram mai multe calorii decat este cazul.

 

La Happy Hour

 

Pentru a-si atrage clientii, multe localuri introduc intervalul temporar Happy Hour, cand poti sa-ti faci plinul cu fel de fel de produse culinare si bauturi la preturi foarte mici. Incerci si aia, incerci si aia, incerci si aialalta, pana te incearca pe tine mustrarile de constiinta ca ai mancat prea mult si pana descoperi ca trebuie sa depui eforturi pentru a intra in perechea preferata de pantaloni. Chiar daca ai la dispozitie o mie si una de feluri de mancare, rezuma-te la preparate simple. Evita mancarurile cu sosuri, prajelile si dulciurile.


Continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: diete
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close