Antena 3 CNN Life Șase alimente uimitoare pentru curățarea colonului

Șase alimente uimitoare pentru curățarea colonului

Șase alimente uimitoare pentru curățarea colonului
Sursa foto: foto: Pixabay.com
17 Dec 2018   •   16:59

Tulburarile gastrointestinale sunt frecvent intalnite in societatea de astazi, iar acest lucru se datoreaza in mare parte din cauza faptului ca oamenii consuma o cantitate destul de mare de produse alimentare asa-zis moderne, lipsite de elementele nutritive necesare pentru o digestie sanatoasa.

De asemenea, in compozitia acestora se mai afla o gama larga de substante toxice, coloranti, indulcitori artificiali si pesticide.

Vestea buna este ca tulburarile digestive cronice pot fi gestionate eficient, astfel incat sa nu afecteze calitatea vietii. Cateva modificari dietetice simple pot contribui semnificativ la ameliorarea si chiar vindecarea multor tulburari ale colonului. In continuare puteti citi despre sase alimente care va pot ajuta la mentinerea unui sistem digestiv sanatos.

Alimente necesare pentru pastrarea sanatatii sistemului digestiv

1. Merele. Multe procese avansate de curatare a colonului includ merele, fie intregi, fie sub forma de suc, sos sau otet, deoarece acest fruct comun este un aliment cu un efect puternic de curatare a sistemului digestiv. Merele sunt bogate in fibre, nutrienti care sunt deja cunoscuti la scara larga pentru proprietatile care au rolul de a mentine o digestie sanatoasa.

Continuarea, pe sfatulmedicului.ro.

×
Subiecte în articol: colon
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close