Antena 3 CNN Life Secrete pentru atingerea obiectivelor în 2024 | Trainer de dezvoltare personală: "Această viață nu este o competiție"

Secrete pentru atingerea obiectivelor în 2024 | Trainer de dezvoltare personală: "Această viață nu este o competiție"

Setarea obiectivelor pentru anul 2024 este primul pas spre succes. Acesta este îndemnul specialiștilor pentru cei care vor să-și îndeplinească mai multe dorințe.

de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Dec 2023   •   11:32

Trainerul în dezvoltare personală, Ana Maria Ducuță, a oferit, în direct la Antena 3 CNN, câțiva pași care ne ajută să ne îndeplinim obiectivele în 2024.

"Cel mai important lucru atunci când îți setezi un obiectiv este să știi de ce vrei să îl atingi și de ce este important pentru tine. Un secret ar fi să știi să continui să lucrezi în acea direcție, chiar dacă nu a funcționat din prima.

Citește și: Carduri sociale 2024 | Când intră prima tranşă de 250 lei. Calendarul acordării ajutoarelor financiare pentru alimente

Foarte multe persoane nu reușesc să își atingă obiectivele ani la rând, deși muncesc în direcția respectivă, pentru că sunt extrem de anxioase că nu vor reuși și cumva atingerea obiectivelor nu mai ține de acest lucru în sine, ci despre o formă de mândrie exagerată. Această viață nu este o competiție pentru nici unul dintre noi, ci mai degrabă este o experiență de învățare", a spus trainerul.

Pe de altă parte, Ana Maria Ducuță, a spus și că este important să ne punem obiective realiste care să fie în concordanță cu ceea ce suntem în momentul de față.

"Obiectivul tău trebuie să reprezinte etapa de evoluție emoțională și mentală în care tu te afli acum. Lucruri mici, obiceiuri bune și o să vezi cum toate acele lucruri mari, care par imposibile, devin realitate în clipa în care obiectivele tale mici sunt puse în practică. Fără frică de eșec. Fără presiune", a precizat trainerul.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close