Antena 3 CNN Life Și-a împărţit iubitul cu prietena ei. "Totul a pornit de la un joc, un joc al urii pentru somnul singurătăţii în patul din casa închiriată"

Și-a împărţit iubitul cu prietena ei. "Totul a pornit de la un joc, un joc al urii pentru somnul singurătăţii în patul din casa închiriată"

Și-a împărţit iubitul cu prietena ei. "Totul a pornit de la un joc, un joc al urii pentru somnul singurătăţii în patul din casa închiriată"
Sursa foto: foto: Pixabay.com
06 Iul 2018   •   16:36

Ar putea fi, pur şi simplu, o poveste cu care să te identifici. Sau o întâmplare pe care să o citeşti cu plăcere, pentru a descoperi că dragostea modernă e asemenea celor de ieri, din vremea în care singurul motor de căutare era indexul capitolelor unei cărţi, ori chiar mai vechi.

"El era cufundat în această stare de vreun an. Ea era prietena mea şi nu ştia că starea aceasta înseamnă şi o iubită, şi încercarea de a mai cuceri încă cel puţin şapte fete. El putea avea respect, înţelegere, voie bună şi ciocolată caldă. Dar lui nu-i sunt niciodată de ajuns toate aceste „condimente", el vrea ceva şi mai picant. Au început cu o cafea, care s-a transformat în ceai şi pe care s-a scuzat că nu-l poate oferi încă, din cauza situaţiei precare de student angajat part-time. Trecând peste acest incident, ea s-a gândit că ar fi o companie plăcută pentru situaţia în care se afla - ca întotdeauna, fragilă, după o proaspătă despărţire -, a vrut să profite şi să-i acorde o şansă. Au trecut o zi, două, trei, câteva telefoane şi vreo două SMS-uri, şi într-o seară a venit acasă la ea, la un vin fiert."

Cotinuarea. pe Adevărul.

 

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close