Antena 3 CNN Life Și-a lăsat amanta gravidă și a platit-o să dispară. I-a cerut doar să-i trimită o vedere când se va naște copilul. După 9 luni a primit acest mesaj și a leșinat

Și-a lăsat amanta gravidă și a platit-o să dispară. I-a cerut doar să-i trimită o vedere când se va naște copilul. După 9 luni a primit acest mesaj și a leșinat

Și-a lăsat amanta gravidă și a platit-o să dispară. I-a cerut doar să-i trimită o vedere când se va naște copilul. După 9 luni a primit acest mesaj și a leșinat
30 Oct 2019   •   19:50

După ani de relație, un bărbat căsătorit cu doi copii mici acasă a simțit că nefericirea s-a strecurat în relația lui cu soția.

Cum pasiunea lipsea cu desăvârșire, bărbatul și-a găsit o amantă. Tânără, frumoasă, fără să pună prea multe întrebăr și pusă pe distracție. Idila dintre ei a durat destul de puțin. Dar a fost suficient încât bărbatul să ia o gură proaspătă de aer, scrie redacția.ro.

Într-o zi, amanta i-a trimis un sms în care îi spunea că trebuie să se întâlnească urgent. Întâlnirea a durat puțin și a femeia a reușit să-i șteargă zâmbetul de pe buze imediat: era gravidă!

De-a dreptul șocat, bărbatul nu a știut cum să reacționeze, însă i-a venit o idee. Avea o sumă de bani consistentă pusă de-o parte și i-a oferit-o amantei cu condiția să se întoarcă înapoi la mama sa.

Femeia a acceptat, a luat banii și a plecat din țară. Bărbatul a avut o singură dorință în schimb: a rugat-o doar să-l anunțe când va naște, să-i trimită o vedere și să scrie pe ea Spaghete.

După 9 luni, soția găsește în cutia poștală vederea de la italiancă și i se pare tare ciudată. Îi citește soțului ce scria pe vedere:

“Spaghete, spaghete, spaghete, spaghete, spaghete. Trei cu chiftele, două fără. Trimite sos de roșii.”

Soțul a leșinat.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close