Antena 3 CNN Life Și-a îngropat de vie fiica crezând că a murit. După două ore, tatăl a făcut asta și a salvat copilul

Și-a îngropat de vie fiica crezând că a murit. După două ore, tatăl a făcut asta și a salvat copilul

Și-a îngropat de vie fiica crezând că a murit. După două ore, tatăl a făcut asta și a salvat copilul
Sursa foto: foto: pixabay.com
13 Sep 2016   •   14:29

Lu Xiaoyun locuia împreună cu soţul său He Yong în oraşul Dongdong. Soţii aşteaptau cu nerăbdare naşterea fiicei lor. Dar, femeia nu a făcut un control strict al sarcinii sale şi nici ultrasunete. Familia nu avea suficienţi bani pentru examinare.   

În a 4-a lună de sarcină, cum credea ea, Lu a simţit dintr-odată o durere ascuţită în burtă. A intrat în travaliu. Femeia şi-a sunat imediat soţul, rugându-l să vină de urgenţă acasă. Micuţa s-a născut prematur, acasă, fără asistenţă medicală, potrivit punct.tv.

După naştere, soţul a chemat, totuşi, ambulanţa, considerând că soţia sa ar trebui să fie examinată. După ce s-au convins că Lu este în regulă, medicii au decis să se uite la copil.

După cum s-a dovedit, asistenţii neglijenţi au decis să nu o mai transporte la spital, crezând că fetiţa născută prematur oricum nu va supravieţui. N-au considerat necesar s-o interneze.

He Yong s-a grăbit să ajungă acasă, sperând că fiica sa va fi în viaţă. Dar pe drum a mai avut un şoc: după 2 ore de la naştere, soacra a îngropat nepoata în grădină, crezând că este moartă.

He a dezgropat repede copilul şi l-a transportat de urgenţă la spital. Doctorii au descoperit un puls stabil! Fata era încă în viaţă! Potrivit analizelor, Lu era în a şasea lună de sarcină, nu în a patra, aşa că micuţa că avea mari şanse de supravieţuire!

Fetiţa a primit îngrijirile medicale necesare, iar medicii s-au declarat încrezători că nu va avea mari probleme de sănătate.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Restricții de circulație, pe cele mai mari artere din București, în acest weekend
x close