Antena 3 CNN Life Sofia Vergara și Joe Manganiello divorțează, după șapte ani de căsnicie! Anunțul făcut de cei doi

Sofia Vergara și Joe Manganiello divorțează, după șapte ani de căsnicie! Anunțul făcut de cei doi

Sofia Vergara și Joe Manganiello divorțează, după șapte ani de căsnicie. Cei doi au confirmat decizia de a se despărți, pentru o publicație străină.

Sofia Vergara și Joe Manganiello divorțează, după șapte ani de căsnicie! Anunțul făcut de cei doi
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    19 Iul 2023   •   19:42

"Am luat decizia dificilă de a divorța. Ca doi oameni care se iubesc și au grijă unul de altul foarte mult, cerem politicos să ne fie respectată intimitatea în acest moment, în timp ce ne îndreptăm către o nouă etapă a vieții noastre.", au transmis cei doi, potrivit Page Six.

Actrița Sofia Vergara a împlinit 51 de ani, pe data de 10 iulie, iar ziua de naștere și-a sărbătorit-o în Italia, alături de o mulțime de prieteni, dar fără soțul său, actorul Joe Manganiello.

Jurata de la "America’s Got Talent" a mers în Capri, alături de cei mai buni prieteni, de unde a postat o serie de fotografii Instagram. Descrierea uneia dintre postări a fost: "când viața îți dă lămâi, vii în Italia să le storci".

Citește și: Gigi Hadid, arestată pe aeroportul din Insulele Cayman, după ce a coborât dintr-un avion privat

"Toată viața Sofiei i s-a zis că este supersexy și frumoasă, i s-a urcat la cap. Este, de asemenea, temperamentală și se supără foarte ușor din cauza unor lucruri nesemnificative, în timp ce Joe încearcă să lase lucrurile să treacă de la sine.”, a declarat o sursă apropiată cuplului, pentru Daily Mail.

"Asta nu s-a observat inițial, apoi au început să-și arate adevăratele personalități și să se enerveze unul pe celălalt, alegând munca în locul relației. Încetul cu încetul, au încetat să-și mai dorească să fie împreună. Au încetat să se mai iubească.

Aveau păreri și reacții diferite față de orice, devenise extrem de obositor. Ajunseseră într-un punct în care aveau o zi bună și spunea ori făcea unul ceva și pur și simplu se supărau unul pe celălalt”, a completat sursa.

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close