Antena 3 CNN Life Soțul i-a spus că are o amantă mai bună la pat decât ea. E incredibil ce a urmat după această destăinuire

Soțul i-a spus că are o amantă mai bună la pat decât ea. E incredibil ce a urmat după această destăinuire

Soțul i-a spus că are o amantă mai bună la pat decât ea. E incredibil ce a urmat după această destăinuire
Sursa foto: foto: Pixabay.com
14 Aug 2018   •   16:09

O cititoare a povestit trauma pe care a suferit-o când a aflat că soțul ei are o amantă.

"Este dureros să afli că soțul tău este infidel. Dar când îți și spune cât de minunată este amanta în pat și cum fac ei sex peste tot, este o imagine pe care ți-o întipărește în minte și care te va chinui mult timp…
Avem un băiețel de doi ani, pe care îl iubesc mai mult decât credeam vreodată că aș fi capabilă de iubire. Probabil atunci când devii mamă descoperi de câtă iubire ești în stare.

Totodată, faptul că este copilul meu și al lui Daniel, m-a făcut să mi-l doresc și să îl iubesc de când era doar un gând. Cum să nu îți dorești un copil cu bărbatul pe care îl iubești de ani de zile?

Eram de doi ani cu Daniel când am aflat că este infidel. Ne-am despărțit, am suferit enorm, m-am consumat, am crezut că am pierdut universul, nu un om. Îl iubeam și eram rănită.

Avea o aventură cu o amică a lui pe care o cunoșteam. După o lună de zile de la despărțire, Daniel s-a întors. Nu mă reechilibrasem, nu depășisem suferința, încă îl iubeam… Am discutat, am plâns împreună, am mers la terapie de cuplu pentru a depăși infidelitatea, pentru a găsi o cale de a ne reapropia."

Continuarea, pe Psychologies.ro.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close