Antena 3 CNN Life Planta pe care trebuie să o ai în casă, dacă vrei să ai noroc în dragoste | Aduce echilibru și armonie în orice relație

Planta pe care trebuie să o ai în casă, dacă vrei să ai noroc în dragoste | Aduce echilibru și armonie în orice relație

Anumite plante din casă au capacitatea de a atrage norocul în dragoste, dacă sunt îngrijite corespunzător. Există o plantă specială care aduce noroc mare în iubire și pe care trebuie să o ai neapărat în locuință.

Planta pe care trebuie să o ai în casă, dacă vrei să ai noroc în dragoste | Aduce echilibru și armonie în orice relație
Sursa foto: Getty Images I MmeEmil
de Georgiana Adam    |    11 Feb 2024   •   17:00

Plantele nu sunt doar decoruri frumoase pentru casă. Ele pot aduce și numeroase beneficii în viața noastră.

Unele plante sunt foarte utile pentru că oxigenează întreaga locuință, însă există și unele care pot aduce bunăstare pe mai multe planuri ale vieții.

Planta care aduce noroc în dragoste

Spathiphyllum, cunoscut drept Crinul Păcii, are energii puternice. 

Planta este un simbol al armoniei și iubirii, iar cei care o au în locuință atrag ca un magnet prosperitate atât pe plan amoros, cât și financiar.

Așadar, dacă ești în căutarea sufletului pereche sau îți dorești să-ți consolidezi legătura cu partenerul actual, Crinul Păcii ar trebui să fie prezent în locuința ta.

Este recomandat să o ții în preajma ta cât mai mult timp posibil, ideal în interiorul casei tale, pentru a atrage norocul.

În ceea ce privește modul în care trebuie îngrijită această plantă, nu trebuie pusă în bătaia directă a razelor soarelui, fiindcă frunzele se pot usca și pot deveni galbene.

Cel mai bine rezistă la  20 – 28 de grade Celsius. De asemenea, planta are nevoie de umiditate atât la nivelul solului, cât și atmosferică, potrivit Magnolia.ro.

 

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close