Antena 3 CNN Life Știinţă Aşa arată viitorul. Tehnologie şi inovaţie la cel mai tare târg de electronice din Las Vegas

Aşa arată viitorul. Tehnologie şi inovaţie la cel mai tare târg de electronice din Las Vegas

Aşa arată viitorul. Tehnologie şi inovaţie la cel mai tare târg de electronice din Las Vegas
de O.P.    |    12 Ian 2012   •   07:37

Televizoarele viitorului sunt centrul de interes la târgul de electronice din Las Vegas. Marile firme s-au întrecut în inovaţii ca să cucerească segmentul cel mai sigur de pe piaţa electronicelor.  Doar televizoarele nu lipsesc nici din casele celor dependenţi de cele mai noi tehnologii, nici din sufrageriile celor care nu ţin pasul cu moda high-tech.

Coreenii de la Samsung au ieşit în ring cu tehnologia OLED. Adică ecrane lumninoase, de doar cîţiva milimetri grosime, realizate din materiale organice. Rivalii de la Sony au venit cu tehnologia Crystal LED, pe bază de cristalele lichide. Noile televizoare au un contrast mai bun şi culori mai vii.

Tîrgul de la Las Vegas arată tot mai mult că televizoarele 3D reprezintă viitorul. Dintre cele 17 modele de ecrane prezentate, 16 folosesc tehonologia 3D. Aici se dă bătălia pentru supremaţia pe piaţă.

Pe vizitatorii târgului de la Las vegas i-au interesat deopotrivă tehnologia şi vedetele. Motiv pentru care mulţi s-au înghesuit să ia autografe de la rapper-ul 50 Cent, venit să promoveze un set de căşti wireless.





×
Subiecte în articol: tehnologie Samsung Sony
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close