Antena 3 CNN Life Știinţă NASA vânează Nibiru, planeta care ar putea aduce APOCALIPSA pe Pământ

NASA vânează Nibiru, planeta care ar putea aduce APOCALIPSA pe Pământ

NASA vânează Nibiru, planeta care ar putea aduce APOCALIPSA pe Pământ
26 Sep 2012   •   14:43

Oamenii de ştiinţă de la NASA vor să lanseze un telescop spaţial pentru a încerca să determine cauza misteriosă, care a dus la dispariţia planetei Nibiru. Se presupune că rămăşiţele acestei planete vor afecta viaţa de pe Terra, în viitorul apropiat.

Conform mai multor experţi ezoterici, explozia lui Nibiru ar aduce pe Pământ mai multe fenomene catastrofale, demne de filmele despre sfârşitul lumii. Ei vorbesc despre dezastre de proporţii, cum ar fi cutremure foarte puternice, inundaţii, valuri tzunami gigantice sau ploi de meteoriţi.

Specialiştii Agenţiei Spaţiale Americane au descoperit Nibiru în 1983, cu ajutorul unui telescop IRAS cu infraroşu.
Sunt voci care susţin că pe această planetă a existat o formă de civilizaţie extrateresră.

Totodată, mulţi cercetători sunt de părere că dezastrul de pe Nibiru a schimbat axa de rotaţie a planetelor din sistemul nostru solar, iar craterele de pe suprafaţa lunii au fost provocate de rămăşiţe ale acestei planete.

Sfârşitul Lumii ar putea să vină dacă un corp ceresc mare ar intra în coliziune cu planeta noastră sau chiar şi în cazul în care ar trece foarte aproape de Terra. Acest fenomen apocaliptic este cunoscut sub numele de Cataclismul Nibiru.

Din fericire, dovezile ştiinţifice ale astronomilor demontează această idee, nefiind, pentru moment, vreo ameninţare clară, care să pună în pericol viaţa de pe planeta noastră, aşa cum o ştim noi.

Cu toate acestea, cercetătorii NASA susţin că spaţiul este un mediu prea puţin cunoscut pentru a emite previziuni sigure.

×
Subiecte în articol: nasa telescop Terra
Parteneri
Schimbări majore la școlile de șoferi!
x close