Antena 3 CNN Life Știinţă Pentagonul arată videoclipuri secrete Congresului, cu obiecte misterioase care zboară pe cer

Pentagonul arată videoclipuri secrete Congresului, cu obiecte misterioase care zboară pe cer

Înalți oficiali ai Pentagonului au dezvăluit două videoclipuri declasificate cu obiecte misterioase care zboară pe lângă avioane, în prima audiere despre OZN-uri în Congres din ultimii 50 de ani.

Pentagonul arată videoclipuri secrete Congresului, cu obiecte misterioase care zboară pe cer
Sursa foto: Marina americană
de Alexandra Ionescu    |    17 Mai 2022   •   21:01

Un clip a fost luat dintr-un avion al Marinei, într-o zonă de antrenament și arată un obiect sferic plutind lângă aeronavă. Un altul a arătat două obiecte mici în formă de triunghi zburând pe lângă cabina unei aeronave, reperate prin ochelari de vedere pe timp de noapte.

Videoclipurile au fost colectate ca parte a rapoartelor ”fenomenelor aeriene neidentificate” (EAU) care însumează 400 în ultimii ani și au spus că aceste obiecte ar putea fi legate de viața extraterestră – chiar dacă nu există încă dovezi concrete.

Ronald Moultrie, cel mai înalt oficial al serviciilor secrete al Pentagonului, și Scott Bray, directorul adjunct al informațiilor navale, au depus mărturie în fața comisiei.

Subcomisia de contraterorism, contrainformații și contraproliferare a Comisiei de Informații a Camerei a analizat detalii despre rapoartele legate de  „fenomenele aeriene neidentificate” (EAU). Astfel de conversații la nivel înalt au fost rezervate în ultima jumătate de secol întâlnirilor cu ușile închise dintre oficialii militari de rang înalt.

În iunie anul trecut, Congresul a solicitat un raport cu privire la Emiratele Arabe Unite, iar Biroul Directorului de Informații Naționale (DNI) a oferit o evaluare preliminară, concentrându-se pe 144 de incidente raportate de personalul militar din 2004. DNI a putut explica doar unul.

Și de la acel raport de anul trecut, Moultrie a spus că Pentagonul a lucrat pentru a „elimina stigmatizarea” în jurul raportării Emiratelor Arabe Unite și numărul de incidente inexplicabile a crescut la 400. 

×
Subiecte în articol: ozn obiecte neidentificate Pentagon Congres
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close