Antena 3 CNN Life Știinţă Premieră în "lumea dietelor". Femeile care au încercat-o au zis că e un VIS. "Slăbiţi 4 KG în prima săptămână"

Premieră în "lumea dietelor". Femeile care au încercat-o au zis că e un VIS. "Slăbiţi 4 KG în prima săptămână"

Premieră în "lumea dietelor". Femeile care au încercat-o au zis că e un VIS. "Slăbiţi 4 KG în prima săptămână"
de O.P.    |    16 Mai 2013   •   08:51

Lumea dietelor a devenit din ce în ce mai aglomerată, iar medicamentele-minune care promit rezultate uimitoare peste noapte s-au înmulţit ca ciupercile după ploaie.

În acest univers, dieta medicului nutriţionist Caroline Apovian a ajuns să fie recunoscută de foarte multe persoane care au încercat-o şi care au declarat că dă rezultate.

Metoda pe care o promovează dieta dr. Caroline Apovian este un pic neconvenţională, pentru că pretinde că cel care o încearcă urmează să slăbească în timpul somnului.

În cartea sa, "The Overnight Diet:The Proven Plan for Fast, Permanent Weight Loss", medicul nutriţionist - căutat chiar şi de astronomii de la NASA pentru a-i ajuta în problemele de nutriţie - explică cum se poate slăbi în timpul somnului.

"Veţi slăbi până la 900 de grame în prima noapte, 4 kilograme în prima săptămână şi veţi continua să slăbiţi în săptămânile următoare”, spune dr. Apovian.

Însă pentru ca acest lucru să se întâmple este necesar ca persoanele respective să doarmă 8 ore pe noapte. Dieta începe cu o zi în care sunt consumate doar shake-uri lichide cu proteine, ce accelerează metebolismul pe timpul nopţii şi rezultă eliminarea unui kilogram până a doua zi dimineaţa.

În restul zilelor se recomandă o dietă bogată în PROTEINE şi un consum redus de glucide şi carbohidraţi.


×
Subiecte în articol: diete cure de slabire
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close