Antena 3 CNN Life Tânără arestată după ce a încercat să omoare bebelușul fratelui său. Este incredibil ce a pus în biberonul cu lapte al copilului

Tânără arestată după ce a încercat să omoare bebelușul fratelui său. Este incredibil ce a pus în biberonul cu lapte al copilului

Tânără arestată după ce a încercat să omoare bebelușul fratelui său. Este incredibil ce a pus în biberonul cu lapte al copilului
Sursa foto: foto: Pixabay.com
02 Oct 2017   •   15:54

O tanara in varsta de 19 ani a fost arestata dupa ce a incercat sa ii omoare bebelusul fratelui sau. "Mi s-a parut amuzant si nu regret nimic", le-a spus aceasta politistilor.

Suparata ca trebuie sa imparta locuinta cu iubita fratelelui sau si cu bebelusul acestora, o tanara in varsta de 19 ani a pus la cale un plan diabolic pentru a scapa de de fetita de numai 11 saptamani, scrie BZI.ro.

Aceasta a luat niste antiinflamatoare, a pisat 9 tablete, le-a pus in biberonul de lapte al copilului si a asteptat cu nereabdare ca micuta sa fie hranita.
"Am pus chestiile in biberonul de lapte din frigider. Mi s-a parut chiar amuzant si nu regret nimic", i-a scris Miranda iubitului ei.

Mama Mirandei a vazut mesajele in telefonul fiicei sale si s-a dus imediat la frigider. Laptele isi schimbase culoarea, iar pe fundul biberonului se vedeau niste depuneri.

Femeia a chemat politia, iar fata de 19 ani a fost arestata. Potrivit raportului toxicologic, 9 pastile ar fi fost pisate si puse in lapte, iar cantitatea ar fi putut  omori cu usurinta chiar si un adult, scrie Journal Gazette.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close