Antena 3 CNN Life Timp de 45 de ani a strâns toate monedele pierdute de alții pe stradă. Ce s-a întâmplat când le-a numărat

Timp de 45 de ani a strâns toate monedele pierdute de alții pe stradă. Ce s-a întâmplat când le-a numărat

Timp de 45 de ani a strâns toate monedele pierdute de alții pe stradă. Ce s-a întâmplat când le-a numărat
Sursa foto: foto: abcnews.com
23 Apr 2018   •   14:46

Un barbat din Louisiana a avut șocul vieții atunci când a decis să meargă la bancă pentru a schimba monedele colecționate în ultimii 45 de ani.

Până în momentul în care a luat această hotărâre, Otha Anders a strâns fiecare penny și a ajuns la uimitoarea colecție de 15 bidoane de apă pline cu bănuți, cu o capacitate de aproximativ 20 de litri fiecare, potrivit Huffington Post.

Întrebat despre obiceiul său mai puțin comun, acesta a mărturisit : „Eram convins că agonisirea fiecărui penny pierdut sau aruncat era un stimulent din partea lui Dumnezeu, amintindu-mi să fiu mereu recunoscător".

Pasionat, acesta a ajuns chiar și în punctul în care să schimbe un dolar, dacă asta însemna să strângă mai mulți bănuți.

„Dacă eram acasă la cineva și găseam un penny, îl luam și îl păstram. Mereu spuneam că dacă este vorba de o monedă de 25 de centi, îi voi înapoia, dar dacă este un penny, îl voi păstra”, spune acesta.

Din pacate, agenția de asigurări pentru locuințe l-a anunțat că polița nu acoperă colecția sa, așa că bărbatul a fost nevoit să-și schimbe bănuții în bancnote. La bancă, a durat aproximativ 5 ore pentru a fi numărate toate monedele, iar totalul a fost unul surprinzător - $5 136,14! Pentru fiecare 50 de dolari, sacii din mașina de numărat bani trebuiau schimbați.

 

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close