Antena 3 CNN Life Toată lumea se pregătea de înmormântare! Ce s-a întâmplat când capacul sicriului a început să se mişte

Toată lumea se pregătea de înmormântare! Ce s-a întâmplat când capacul sicriului a început să se mişte

Toată lumea se pregătea de înmormântare! Ce s-a întâmplat când capacul sicriului a început să se mişte
Sursa foto: foto: Pixabay.com
20 Apr 2018   •   20:23

A fost declarată moartă, familia s-a pregătit de despărţirea finală, dar totul s-a schimbat radical în momentul în care capacul sicriului s-a deschis. În acel moment, prin preajmă se afla doar un angajat al unei firme de pompe funebre, care a intrat în stare de şoc.

„Decedata" şi-a revenit miraculos şi a deschis sicriul. „Unde sunt?", a fost întrebarea femeii pe care toţi o consideraseră moartă. Bărbatul a sunat imediat la Salvare, care a sosit imediat pentru a-i oferi îngrijiri medicale celei care a înviat din morţi.

Evenimentul a avut loc în Germania, iar autorităţile au deschis o investigaţie pentru a afla cum s-a putut ca doctorii spitalului unde pacienta a fost internată să constate decesul fără să facă toate verificările obligatorii, scrie a1.ro.

„Nu este o meserie tocmai plăcută şi de-a lungul timpului am văzut mulţi oameni decedaţi. Este pentru prima dată când mi s-a întâmplat aşa ceva. M-am speriat teribil când am văzut că femeia pe care eu o aşezasem în sicriu şi pe care toţi o credeau decedată mă întreabă unde este", a declarat bărbatul care a trăit scena incredibilă.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close