Antena 3 CNN Life Topuri Cele mai scumpe nave de croazieră din lume

Cele mai scumpe nave de croazieră din lume

Cele mai scumpe nave de croazieră din lume
de S.T.    |    28 Oct 2015   •   22:19

Disney Dream şi Disney Fantasy sunt nave-surori. Singura deosebire este că Visul a costat 900 de milioane de $, iar Fantezia - 940 de milioane de dolari. Cele două nave de croazieră sunt ideale pentru vacanţele în familie. Pe lângă faptul că cei mici se pot întâlni cu personajele lor favorite, pot urmări cele mai iubite musicaluri şi filme Disney, dar se pot da pe un enorm tobogan cu apă. Norwegian Epic valorează 1,2 miliarde de $. La bord se află nu mai puţin de 23 de restaurante, dar şi o sală de spectacole, unde performează cei mai buni artişti din Las Vegas. Norwegian Epic are, printre alte modalităţi de distracţie, şi un perete de căţărare, dar şi cel mai mare spa construit vreodată pe o navă de croazieră.

Oasis of the Seas valorează 1,4 miliarde de $ şi odată vreme era considerată cea mai mare navă de croazieră din lume. Inedit este faptul că pe vas există apartamente pe două niveluri, dar şi creşe şi grădiniţe. Cel mai inedit mod de distracţie de pe navă este o tiroliană.

Allure of the Seas, evaluată la 1 miliard şi jumătate de $, este - la ora actuală - cea mai mare şi mai scumpă navă de pasageri din lume. Este un adevărat oraş plutitor, în concluzie nu este de mirare că, pe lângă discoteca pe două etaje, are un teatru, un cinematograf şi chiar un patinoar.

Sursa: Observator.tv

×
Subiecte în articol: croaziera
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close