Antena 3 CNN Life Un bărbat s-a căsătorit cu femeia care l-a violat când avea 12 ani. Cum a motivat gestul

Un bărbat s-a căsătorit cu femeia care l-a violat când avea 12 ani. Cum a motivat gestul

Un bărbat s-a căsătorit cu femeia care l-a violat când avea 12 ani. Cum a motivat gestul
Sursa foto: foto: Pixabay.com
14 Noi 2017   •   08:08

O fosta profesoara s-a casatorit cu fostul sau elev pe care l-a violat cand acesta avea 12 ani.

Mary Kay Letourneau a fost condamnata la inchisoare in 1977 pentru viol infantil. A petrecut sapte ani de inchisoare, iar acum, impreuna cu victima, care intre timp i-a devenit sot, vorbeste despre casatoria lor de zece ani, potrivit The Independent.

Intr-un interviu acordat ABC News, barbatul, ajuns acum la 31 de ani, vorbeste despre experienta sa de cand era copil. Fulaaau si Letourneau s-au casatorit in 2005, iar acum, fosta profesoara sustine ca povestea dintre ea si fostul sau elev nu a fost asa cum a fost prezentata in presa in acea vreme.

Letourneau avea 34 de ani si lucra in Seattle, SUA, cand si-a hartuit elevul de 12 ani. Era casatorita si avea patru copii. A ramas insarcinata si a fost eliberata pe cautiune dupa un an petrecut in penitenciar. Pentru ca a incalcat termenii si a reluat legatura cu Faulaau, aceasta a mai primit inca sapte ani de inchisoare.

Fauulau spune ca a avut o perioada neagra a vietii sale, mai ales ca devenit un tata tanar. El a descris casatoria ca fiind o "mare usurare".

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close