Antena 3 CNN Life Un român din Anglia, mesaj pentru cei de acasă: Luptăm cu sabia și casca deasupra capului pe șantierele străinilor, dar...!

Un român din Anglia, mesaj pentru cei de acasă: Luptăm cu sabia și casca deasupra capului pe șantierele străinilor, dar...!

Un român din Anglia, mesaj pentru cei de acasă: Luptăm cu sabia și casca deasupra capului pe șantierele străinilor, dar...!
Sursa foto: foto: Facebook/ Dinu Sovea
26 Noi 2018   •   18:29

Dinu Șovea, un român stabilit în Londra care a devenit celebru pe rețelele de socializare datorită pamfletelor sale la adresa românilor care lucrează peste hotare, a publicat o nouă postare amuzantă pe Facebook.

Citește și: Mesaj din diaspora pentru toți interlopii din România

"Dragostea fata de neam si de glia stramoseasca nu ne-o poate lua nimeni. Poate plecam din tara pentru o viata mai buna...insa sufletul si cele mai frumoase ganduri ne sunt acasa.

Suntem ademeniti cu tot felul de bogatii pentru a ne vinde tara...dar noi spunem nu. Luptam cu sabia si casca deasupra capului pe santierele strainilor, dar nu ingenunchiem si nu plecam capul. Si stiti de ce? Pentru ca noi suntem urmasi ai dacilor si ai tracilor. SA STIE O LUME INTREAGA CA NOI SUNTEM DACIA", a scris Dinu Șovea.

Un român din diaspora, scrisoare pentru bunica lui: Să nu mai bei, te rog, bunico!

×
Subiecte în articol: Dinu Sovea
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close