Antena 3 CNN Life Vești triste despre văduva lui Gheorghe Dinică. „Merg și acum la psiholog”

Vești triste despre văduva lui Gheorghe Dinică. „Merg și acum la psiholog”

Vești triste despre văduva lui Gheorghe Dinică. „Merg și acum la psiholog”
Sursa foto: Foto: libertatea.ro
05 Mar 2017   •   09:32

Au trecut șapte ani de la moartea lui Gheorghe Dinică, iar Gabriela, soția sa, va avea săptămâna viitoare una dintre cele mai grele zile de peste an: pe 8 Martie, cei doi mergeau la restaurant cu prietenii lor, regretatul Marin Moraru și soția acestuia, Lucia, scrie libertatea.ro.

Se spune că timpul vindecă rănile sufletești. Însă Gabriela Dinică așteaptă în zadar să se întâmple asta de mai bine de șapte ani, de când marea ei iubire, actorul Gheorghe Dinică, a plecat dintre noi. Nici familia, nici prietenii, nici psihologul nu au reușit să o facă să iasă din depresia pe care ea o numește “eternă”. 

Casa în care cei doi au trăit împreună 15 ani arată ca un altar: e plină de pozele lor și de portretele actorului. Acest lucru n-o ajută defel să se scuture de tristețe, i-a confirmat-o și terapeutul la care merge de 8 ani, de când a rămas singură.

“Merg și acum la psiholog, niciodată nu am renunțat la ședințe. Nu sunt vindecată de eterna depresie pe care o am. Psihologul mi-a spus că am prea multe poze, că sunt focusată pe amintirea lui și cel mai bine ar fi să le strâng, să le pun bine. Nu am putut și nu pot face însă așa ceva”, ne-a mărturisit ea, completând: “Pozele nu-mi fac rău, le privesc. Dar la filmele lui nu, nu mă pot uita. E prea mult pentru mine”, a povestit ea.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dinica psiholog
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close